Info

Ik ben Jessica (Jessy) Huybrechts en kan dankzij mijn schoonheidssalon “Instituut Pelle Bella” mijn grootste passie met hart en ziel uitvoeren. Instituut Pelle Bella is gespecialiseerd in gelaats- en lichaamsverzorgingen op basis van Dode Zee producten van Health & Beauty Dead Sea Minerals: natuurlijke huidverzorgende producten. Ze worden gemaakt op basis van Dode Zee mineralen, Dode Zee modder, vitamines, plantenextracten en aromatische oliën. Dit alles zorgt voor een gezonde en stralende huid. Ook kan u hier terecht voor manicure, pedicure, gellak, ontharingen,…

Ik verwelkom je graag in mijn schoonheidssalon “Instituut Pelle Bella” voor een heerlijke verzorging in alle rust. Enkel op afspraak: 0498/84.94.14 (bij afwezigheid gelieve een bericht na te laten met je naam en telefoonnummer, ik bel je zeker terug)

Dode Zee producten staan bekend om hun helende werking bij huidklachten. Ook de modder die uit de Dode Zee gewonnen wordt is zeer heilzaam voor de huid. Omdat wij zelf geen mineralen aanmaken in ons lichaam, moeten we deze door middel van voedsel of via de huid tot ons nemen. Dode Zee zout is uniek in haar chemische samenstelling en bevat meer dan 40 type mineralen elk met een eigen specifieke werking. Dode Zee zout droogt de huid niet uit, integendeel, het hydrateert. Het zout houdt het vochtgehalte in de huid op peil. Bovendien verwijdert het zoute water de dode huidcellen en heeft het een desinfecterende werking. Deze reiniging zorgt ervoor dat verzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen. Het gebruik van Dode Zee producten maakt de huid sterker en vitaler door de constante toevoer van belangrijke mineralen. Dit ondersteunt de stofwisseling en de vochtbalans. Hierdoor bouwt de huid een grotere weerstand op tegen allerhande aandoeningen en ziekteverschijnselen. Health & Beauty producten zijn op natuurlijke wijze geconserveerd (parabeenvrij), geparfumeerd en gekleurd en zijn daarom uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Alle producten zijn dierproefvrij!