Info

Ik ben Jessica (Jessy) Huybrechts en kan dankzij mijn schoonheidssalon “Instituut Pelle Bella” mijn grootste passie met hart en ziel uitvoeren. Instituut Pelle Bella is gespecialiseerd in gelaats- en lichaamsverzorgingen op basis van Dode Zee producten: natuurlijke huidverzorgende producten. Ook kan u hier terecht voor manicure, pedicure, gellak, ontharingen,…

Ik heb mij ook gespecialiseerd in behandelingen en beautyfeestjes “Beauty 4 Kids” voor kinderen.
Volgende feestjes zijn mogelijk: Beauty 4 Kids, Face 4 Kids, Nail 4 Kids, Make-up 4 Kids, Grime 4 Kids, Glamour & Glitter party, Piratenfeestje, Prinsessenfeestje, enz.  Tijdens de feestjes leren ze spelenderwijs omgaan met verzorgingsproducten!

Ik verwelkom je graag in mijn schoonheidssalon “Instituut Pelle Bella” voor een heerlijke verzorging in alle rust. Enkel op afspraak: 0498/84.94.14 (bij afwezigheid gelieve een bericht na te laten met je naam en telefoonnummer, ik bel je zeker terug)

Health & Beauty Dead Sea Minerals

 

Dode Zee producten staan bekend om hun helende werking bij huidklachten. Ook de modder die uit de Dode Zee gewonnen wordt is zeer heilzaam voor de huid. Omdat wij zelf geen mineralen aanmaken in ons lichaam, moeten we deze door middel van voedsel of via de huid tot ons nemen. Dode Zee zout is uniek in haar chemische samenstelling en bevat meer dan 40 type mineralen elk met een eigen specifieke werking. Dode Zee zout droogt de huid niet uit, integendeel, het hydrateert. Het zout houdt het vochtgehalte in de huid op peil. Bovendien verwijdert het zoute water de dode huidcellen en heeft het een desinfecterende werking. Deze reiniging zorgt ervoor dat verzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen. Het gebruik van Dode Zee producten maakt de huid sterker en vitaler door de constante toevoer van belangrijke mineralen. Dit ondersteunt de stofwisseling en de vochtbalans. Hierdoor bouwt de huid een grotere weerstand op tegen allerhande aandoeningen en ziekteverschijnselen.

Health & Beauty Dead Sea Minerals zijn op natuurlijke wijze geconserveerd (parabeenvrij), geparfumeerd en gekleurd en zijn daarom uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Alle producten zijn dierproefvrij! Health & Beauty Dead Sea Minerals biedt competatieve en consumentvriendelijke prijzen voor kwalitatief hoogstaande producten. 

Bio Sculpture Gel

Gerelateerde afbeelding

Bio-Sculpture gel: Het gezondere alternatief in nagelverzorging! Gel polish & nagellak. Bio Sculpture Gel® is een 100% veganistische (niet getest op dieren) en milieuvriendelijke gel. Het is veel gezonder en veiliger dan de klassieke gels: het bevat geen primers of hechtmiddelen, noch schadelijke chemicaliën zoals tolueen, DBP, en formaldehyde (the toxic trio), dibutylftalaat en kamfer.

Waarom Bio Sculpture Gel ?

– Géén beschadigingen aan de natuurlijke nagel
– Dun, natuurlijk, sterk, duurzaam en soepel
– 3-5 weken geen verzorging nodig
– Direct droog met blijvende glans
– Door een onafhankelijk onderzoeksbureau:
– 99% vrij van allergie, schimmel en nadelige gevolgen!
– 100% Vegan
– Gel verlenging met een natuurlijk resultaat
– Vele kleurengels met bijpassende nagellak
– Afweekbaar, ipv de gel eraf te vijlen
– Niet vergelende French Manicure
– Bevorderd de groei van de eigen nagels
– Geweldig op teennagels!
.
.
Belgische Beauty Federatie
Instituut Pelle Bella is erkend als lid bij de Belgische Beauty Federatie.
Belgische Beauty Federatie - Logo